Siguranța și calitatea produselor disponibile în magazinele noastre sunt pe primul loc.

Produsele pe care le comercializăm trebuie să îndeplinească anumite cerințe de siguranță și nu trebuie să pună în niciun fel în pericol siguranța sau sănătatea utilizatorilor și a altor persoane în timpul utilizării. Vârsta recomandată a copilului pentru un produs individual este specificată companiei Megasplet d. o. o. de către importator, distribuitor, producător sau reprezentantul produsului. O anumită vârstă recomandată a copilului pentru utilizarea unui produs individual este stabilită de producător pe baza reglementărilor și legilor aplicabile, a dezvoltării senzoriale, motorii și mentale ale copilului și ale restricțiilor relative de utilizare.

Vârsta și / sau sarcina recomandată ar trebui să vă ghideze înainte de a cumpăra produsul. Atunci când alegeți un produs, luați în considerare circumstanțele și abilitățile copilului și punctele forte și punctele sale slabe și, pe această bază, selectați un produs care să încurajeze dezvoltarea copilului într-un domeniu specific.

Când utilizați produsul, urmați recomandările și ghidurile, instrucțiunile producătorului pentru utilizarea corectă și sigură a produsului și următoarele AVERTISMENTE și INSTRUCȚIUNI DE SIGURANȚĂ.

1. Jucării și articole care nu sunt destinate utilizării copiilor sub 36 de luni

Rețineți că unele jucării și produse pot fi periculoase pentru copiii cu vârsta sub 36 de luni, aceste produse includ unul dintre avertismente:

AVERTIZARE! Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni.

AVERTIZARE! Nu este potrivit pentru copiii sub trei ani.

Avertisment sub forma următoarei imagini grafice :

Acest avertisment trebuie să fie însoțit de o explicație a pericolelor specifice care necesită această precauție. Acest punct nu se aplică jucăriilor și produselor care, datorită funcției, dimensiunilor, caracteristicilor, proprietăților sau altor motive valide, sunt în mod clar inadecvate copiilor cu vârsta sub 36 de luni.

2. Jucării pentru activități de agrement

Termenul "jucărie pentru activități de agrement" înseamnă o jucărie pentru uz casnic în care structura de sprijin rămâne staționară în timpul activității și jucăria este destinată copiilor să efectueze oricare dintre următoarele activități: sărituri, cățărări, balansare, alunecare, legănare, rotire, târâtoare sau orice combinație a activităților menționate anterior. Următorul avertisment este dat cu privire la jucăriile de agrement:

AVERTIZARE! Numai pentru uz casnic.

Jucăriile de agrement care sunt atașate unui cadru și, dacă este necesar, altor jucării de agrement vin însoțite de instrucțiuni care atrag atenția asupra necesității de a verifica și întreține principalele părți ale produsului (arcuri, elemente de fixare, suporturi) la anumite intervale și subliniază că pot apărea căderi sau răsturnări dacă nu se efectuează o astfel de verificare (de exemplu, verificați starea produsului înainte de fiecare utilizare asamblare, protecție, piese din plastic și / sau piese electrice). Verificați regulat elementele de siguranță și elementele de bază și reglați-le sau strângeți-le dacă este necesar. Dacă găsiți un defect, nu utilizați produsul decât dacă l-ați reparat. Nerespectarea instrucțiunilor poate duce la căderea produsului, răsturnarea sau provocarea altor daune. De asemenea, produsul trebuie să fie însoțit de instrucțiuni pentru asamblarea corectă a jucăriei, cu mențiunea care piese pot fi periculoase dacă nu sunt asamblate corespunzător. De asemenea, trebuie furnizate informații specifice cu privire la suprafața adecvată pe care urmează să fie așezată jucăria.

You have successfully subscribed!